Terbaru!!Video Seks Terbaru Anwar Akan Didedahkan Oleh Dato T..


Wow!!Video seks terbaru Anwar akan didedahkan oleh Dato T jika anwar menyaman depa nie.Inilah ugutan terbaru yang dibuat oleh Dato T kepada anwar.Tak habis-habis puak nie dengan video seks.Kalau nak dedah,dedah jaa woii!!..Wat apa nak ugut-ugut buat apa lagi dok tunggu-tunggu.Boleh dok main wayang lagi hangpa nie.Anwar ni lagi satu masalah aku tengok.Awat tak saman puak-puak ni?Sedangkan hang boleh saman Utusan.hang saman la puak-puak ni.Nak tengok depa nak dedahkan@wayang dari depa.Jika hang duk takat ni tak saman-saman puak ni semakin kuranglah kepercayaan rakyat bawahan kepada hang nie..

Aku kadang-kadang tak puas hati jugak dengan anwar ni.Aku memang tak berapa mahu ambik tahu sangat dengan anwar nie.Itu sebab blog aku jarang papar cerita pasai anwar nie.Sory la wei!!Aku memang tak berminat dengan cara hang.Terus terang aku bagitau aku memang tak berminat!!Kalau nak kekalkan keyakinan rakyat kat hang,hang saman jer depa ni bagi buktikan hang betul-betul difitnah dan tak bersalah.Depa dah banyak kali cabar hang saman,hang pulak sengap ja tak menjawab.
Jika mak kekalkan kepercayaan rakyat kepada hang dan pakatan rakyat.Buat macam apa hang buat kat utusan!!!

Berita dari Utusan Meloya memetik

KUALA LUMPUR 26 Jan. - Datuk Seri Anwar Ibrahim dicabar melantik pakar forensik antarabangsa untuk menganalisis rakaman video seks yang didakwa membabitkan Ketua Pembangkang itu seperti didedahkan kepada media pada 21 Mac tahun lalu.

Cabaran itu dibuat oleh salah seorang ‘Trio Datuk T’, Datuk Shuib Lazim, 70, bertujuan menentukan bahawa Anwar bukan pelaku di dalam rakaman video tersebut.

Shuib berkata, sekiranya pihak forensik antarabangsa mendapati pelaku itu terbukti bukannya Anwar, ketua pembangkang itu perlu segera menyaman ‘Trio Datuk T’ yang terdiri daripada beliau sendiri, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik dan Datuk Shazryl Eskay Abdullah.

Ujarnya, di dalam mahkamah kelak mereka bersedia memberi keterangan termasuk menayangkan rakaman video yang dikatakan lebih dahsyat berlaku di Thailand pada 12 dan 13 Januari 2011.

‘‘Saya sendiri telah menonton rakaman video ini selepas diberikan oleh Datuk Eskay. Saya percaya Datuk Eskay sedia membuat pendedahan mengenai rakaman video ini di dalam mahkamah jika Anwar bertindak menyaman kami.

‘‘Kami sedia untuk membongkarkan perkara ini demi kebenaran. Kami sedia berbuat demikian demi masa depan dan nasib rakyat negara ini,’’ katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Utusan Malaysia hari ini melaporkan kenyataan bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Senator Ezam Mohd. Noor yang Anwar tidak berani menyaman individu seperti Datuk Shazryl Eskay Abdullah, Datuk S. Nallakaruppan dan Ummi Hafilda Ali walaupun ketiga-tiga mereka telah secara terbuka mendedahkan kesalahan moral Ketua Pembangkang itu.

Ezam berkata, ini kerana Anwar sendiri tahu dakwaan mereka adalah benar dan banyak lagi ‘pekung’ akan dibuka sekiranya kes dibawa ke mahkamah.

Shuib berkata, beliau bersama dua rakannya itu sehingga hari ini sebenarnya masih menunggu untuk menerima tindakan saman daripada Anwar.

‘‘Anwar nampak sangat tidak berani menyaman rakan-rakan yang pernah rapat dengannya. Anwar hanya setakat berani saman akhbar Utusan Malaysia sahaja.

‘‘Mengapa saman Utusan Malaysia. Jika rasa hebat samanlah kami, sebab kami yang pernah mendedahkan rakaman video yang didakwa membabitkan dirinya,’’ katanya lagi.

Mengenai rakaman video di Thailand yang dikatakan berlaku lebih dahsyat, Shuib mencabar Anwar untuk menyatakan di manakah Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu berada pada tarikh 12 dan 13 Januari 2011.

‘‘Cuba periksa pasportnya di manakah Anwar berada pada ketika itu. Cuba tanya isterinya, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di mana Anwar pada masa itu,’’ katanya lagi.

Dalam pada itu Shuib satu masa dahulu pernah bersahabat rapat dengan Anwar berkata, Ketua Pembangkang itu tidak perlu takut untuk bertindak menyaman ‘Trio Datuk T’ jika merasakan beliau berada di pihak yang benar.

No comments:

Kandungan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...