Fesyen Terbaru Kak Rosmah Yang Seksi...

Woit!!Ni apa nie?ni gambar adopt ka gambar betui nih?gerun betui aku tengok fesyen Kak Rosmah aku nih.Kah3.Apa la nak jadi ngan Kak ros aku nih.Ingatkan dah insaf insaf.Tapi tengok gaya macam tara tu jygak laa..Banyak persoalan yang boleh disoalkan dalam gambar nih?cuba korang himpunkan persoalan-persoalan yang boleh dikumpul bila tengok gambar nih?

4 comments:

lijitra said...

Kesiannn najib.

aiyang said...

kikikiki..... sapa la pereka fesyen nih, dah abis idea kot...sian kak ros

Anonymous said...

semuga allah beri petunjuk kepada kita semua.amin

solo mum said...

nampak cam "berat" je gambar tu hahaa... kot ye pun gi la edit dulu sblm post kat mana2 paper kasi slimming sikit

Kandungan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...