Iklan Teks

Dapatkan Stock Jam Versi Arab Dan Bedak Arab Super Kokuryu (KlIk)

Panas!!Rumah Mewah Anwar Di Washington Didedahkan!!


Hari ni gua boring. sambil sambil boring gua melawat blog blog lembu untuk menghiburkan hati. salah satunya blog lembu yang paling gemuk, siapa lagi kalau bukan papagomo. ya ampun, makin teruk meroyannya si gomo ni rupanya. akibat ketandusan isu, lembu ni semakin aktif mereka cerita tanpa sebarang bukti. well, tipikal blogger umno. gambar kondom bersepah di tepi pantai pun dituduhnya kerja mahasiswa di dataran merdeka. kah kah kah!

Antara yang menarik perhatian gua ialah gomo kata anwar ada rumah mewah di sebuah kawasan elit di washington dc. katanya..


"Sepertimana sebelum ini Gomo dedahkan mengenai Anwar Ibrahim akan meninggalkan Malaysia dan menetap di Amerika dengan memberikan jawatan ketua umum Pakatan Rakyat kepada Wan Azizah. Anwar Ibrahim sudahpun mempunyai kediaman rasmi di Amerika yang berlokasi di Washington DC sebuah rumah dikawasan elit yang dikelilingi pelobi pelobi yahudi utama dalam pentadbiran Amerika."




gua pun terus right click dan melawat google images. dan hasilnya seperti berikut. kah kah kah! patutla cantik kemain rumah anwar ibrahim ni, rupanya papagomo kutip gambar rumah mewah dari website 'luxury home magazine'. kah kah kah! kalau macam ni gua pun boleh google gambar rumah paling mahal di india, lepas tu gua tulis dekat blog yang ini ialah rumah mahathir kutty. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah! tapi gua tak buat la kerja kerja tuduh tanpa sebarang bukti ni. ini semut ma, ini semut!





6 comments:

Anonymous said...

Eh, ni bukan dinamakan fitnah ke? Manusia skrg dh biasa gunakan fitnah.. tu dlm kategori dosa besar tu..

Anonymous said...

kahkahkah 1Malaysia dah tahu Papagomo tu bangang...SPM pun x lulus, blogger paling bangang yg ada dalam Umno...

kenatipuolehumnoapco said...

Penganut Mahzab UMNO yang berotak LEMBU. Menteri depa lagi Dunggu.

Anonymous said...

Dah namanya pun LEMBU bodoh punya gomo!

Anonymous said...

thanks for the entry...

aku semakin yakin untuak TIDAK MENGUNDI PEMBANGKANG...

TABIK TUN M! pemimpin yang memperjuangkan 'nasinalisma' Malaysia dan tidak menjadi anjing tunggangan kuasa asing!

RAKYAT DAN RAJA BERPISAH TIADA...

btw, aku pun loan PTPTN untuk sambung study, sebab aku betul2 nak study, kalau stakat buat loan PTPTN untuk 'menunjuk-nunjuk' kat orang kampung dapat masuk U pastu liat nak bayar, sediri mau tau lah beb, ni pekebenda ni... UBAT KESIHATAN pun kalau disalahgunakan tetap jadi mudarat jugak, atau otak dah dangkal sangat tak reti baik buruk dah?

Anonymous said...

bodo punya papa gomo.. mati sia2 je tabur fitnah..

Kandungan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...