Gambar-Fuhh!!!Ramainya Orang Dengar Ceramah Umno Nie....

Beribu rakyat hadir menyaksikan ceramah Pakatan Rakyat yang di adakan di Kg. Paku, Masjid Tanah, Melaka. Dalam ceramah ini telah menampilkan beberapa tokoh Pakatan Rakyat termasuklah Ketua Pembangkang Parlimen  Anwar Ibrahim.


Di anggarkan seramai 4000 orang mendengar ceramah ini seperti di dalam gambar. Selain itu wujud ganguan yang cuba di adakan oleh pihak UMNO BN dengan membuka kaset ceramah Hasan Ali akan tetapi jumlah mereka yang amatlah sedikit mengakibatkan mereka tenggelam dalam ribuan penyokong Pakatan Rakyat. 

Selain itu bekalan elektrik ke khemah mereka telah di potong oleh pihak tuan rumah akibat kebiadapan Umno dalam berhujah menyebabkan pihak tuan rumah tidak membenarkan mereka mengunakan eletrik.

Selain itu seluruh penduduk kampung juga memboikot Umno dengan tidak memberi mahu pun menyewakan sumber elektrik kepada mereka. 

Ini membuktikan mood rakyat yang ingin kan perubahan dan menyokong pakatan rakyat tidak dapat di bendung .Turut hadi ialah Timbalan Yang Di Pertua PAS Kawasan Masjid Tanah Ust Jualsapiyah bin Kassim.

Sumber 

2 comments:

Anonymous said...

Salam Tuan,

Puak totok UMNO Baru ni Buta Sejarah!

RTM! TV3Stooges! Atro! "Jeng..jeng.jeng.. demonstrasi bukan budaya kita!...Occupy Wall Street..Tahrir Square!" Stesen TV Malaysia Pakar Edit Buta Sebelah Mata!! UMNO hentam habis-habisan Bersih 3.0, seolah-olah bandar KL nak kiamat, huru-hara sana sini. Kereta terbakar sana-sini. Bergelimpangan mayat sana sini. Ini semua auta UMNO.

UMNO : Kalau ada demonstrasi di USA, UK, Australia, Canada, Paris. Jangan seronok-seronok pergi sana. Huru-hara nanti jadinya. Lebih baik kamu menteri-menteri UMNO pergi ke Korea Utara. Sana lagi best, tak ada demonstrasi jalanan. Semua RAKYAT menangis depan gambar Kim Jong Il.

Rujuk apa sejarah UMNO pernah demo berpuluh tahun dahulu?

http://www.malaysiawaves.com/2012/05/umno-yang-mulakan-budaya-demo-di.html

Anonymous said...

Dah tak ada isu nak ceramah, maka, tanpa penceramahpun tak apa. Hanya dengar CD pun boleh asal boleh ganggu ceramah PR.

ha..ha..ha..

Kandungan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...