Iklan Teks

Dapatkan Stock Jam Versi Arab Dan Bedak Arab Super Kokuryu (KlIk)

Terkini!!Abby Abadi Berada Di Pentas Ceramah Pas!Alhamdulillah




Selepas Aishah, Dayangku Intan,,,,, Kini Giliran "Abby Abadi" Mengambil Tempat.. Jom Kita Turun Ramai-Ramai... ::.kikiki.::

Abby Abadi ( Isnp. Aliza) Bekas pelakon Siri GERAK KHAS akan bersama sama di Pentas Himpunan Pemuda Islam Rhu Rendang, di Pantai Rhu Muda, Marang



Baguslah macam nie.ada perubahan yang baik.Inilah parti pas.Orang yang mahu berubah kepada kebaikan akan menyertai pas manakala orang yang nak kepada keburukan akan menyertai Umno.Ko orang orang fikir-fikir la sendiri..Apa pun aku ucapkan tahniah Abby abadi kerana bersama-sama dengan parti islam..

5 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah tahniah kepada Insp. Abby.Moga2 sentiasa diberkati Allah

Anonymous said...

Nak berubah jd baik atau buruk, xpayah masuk parti politik. bukan tentu masuk syurga pun.

Kolek Kecil said...

Elok lah dia join mana-mana persatuan Islam. Taubat pastu masuk jalan politik ni ada kemungkinan le ada personal gain. Ngarut semua.

Taubat itu bukan untuk dihebohkan, itu pengetahuan Allah dan hambaNya sahaja.

Anonymous said...

berubah kerana sygkn agama atau parti politik??mohon abby abadi betolkn niat..klu niat dh btol,baguslah..suka tgk kak abby berubah sbb kak abby favorite atress sy..:)

Anonymous said...

jgn terbawa watak pelakon tu untuk belakun di pentas yg nyata di alam politik tarik org melalui populariti

Kandungan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...